• Menu
 • Inloggen
 • Groen Grijs

  Het verhaal van Goen Geel is bekend. Fantastische groei, unieke cultuur, geweldige club. Het nieuwe Groen Geel is ooit begonnen voor oud studenten/nog net studenten. Maar de grote kracht van de club heeft zijn schaduwkant. De club is te leuk. Mannen & vrouwen blijven hangen tot ze oud worden. Groen Geel is hun ontspanning en uitlaatklep.

  Momenteel lopen er steeds meer drukke zakenmannen, werkende moeders en uitbuikende pappa’s bij de club rond. Mannen en vrouwen die het steeds moeilijker vinden om twee keer in de week te trainen en elke zaterdag paraat te staan.

  Voor een ieder die iedere zaterdag alvast begint te lopen omdat de tien jaar jongere tegenstander consequent een hogere startsnelheid heeft, voor een ieder die het groeiende gebrek aan fysiek compenseert met gevatte opmerkingen, voor een ieder met een nijpend gebrek aan tijd maar het voetbal en vooral Groen Geel niet wil loslaten. Voor die ieder is er nu: Groen Grijs.

  Wat is Groen Grijs?

  – Vijftien keer per jaar op de vrijdagavond zeven tegen zeven wedstrijden bij Groen Geel.
  – Een interne competitie met vaste teams.
  – De speeldata zullen vallen van september tot november en van maart tot mei
  – Lidmaatschap 50 euro met alle rechten & plichten van een Groen Geel lid.
  – Groen Grijs leden zijn echter niet ingedeeld in een regulier team.
  – Invallen op een zaterdag/zondag is dus nog mogelijk
  – Kortom ontspannen voetballen en nazitten op de vrijdagavond.

  Wat moet ik doen voor Groen Grijs?

  – Je opgeven bij Henk Strijker: Neem hiervoor contact op met Henk Strijker: hstrijker@hotmail.com
  – Ben je al Groen Geel lid? Dan geef je aan of doorgaat bij je eigen team, of juist niet. Jouw lidmaatschap wordt dan (mits nodig) aangepast.
  – Ben je nog geen Groen Geel lid? Dan zul je na het invullen van het opgave formulier bericht ontvangen van het bestuur over het machtigingsformulier.

  Attendeer mensen van buiten de club gerust op Groen Grijs!

  Agenda

  • Geen evenementen